Aukiolo

    ma - pe

 10.00 - 19.00 

la 10.00-16.00

   sunnuntai

    suljettu

 

 

     Öppet

    må - fre

 10.00 - 19.00

lö 10.00-16.00

     söndag

     stängt

 

 

 

 

 

Tuotteet 

 

Pohjoismaissa on paljon elintarvikkeita joille ei löydy vastaavanlaisia tuotteita Espanjasta. Ewald'sin tuotevalikoima koostuu pohjoismaisista elintarvikkeista, joista suurin osa on kuluttajille tuttuja jo Suomesta.

 

Ewald's maahantuo myös pakasteita kaikista Pohjoismaista: valikoimissamme on suomalaisia ja ruotsalaisia marjapakasteita, vihannespakasteita, ruokapakasteita , raakapakasteita leivontaan sekä gluteenittomia tuotteita allergikoille.

 

Eteläisestä sijainnistaan huolimatta Ewald'sista löytyvät samat sesonki tuotteet kuin Suomesta: Joulukinkut, pääsiäistuotteet ja kesän grilliherkut ovat meillä myynnissä aivan samaan tapaan kuin suomalaisissa kaupoissa.

 

Lähiruoka on kaupassamme tärkeä asia, vaikka se ehkä saattaakin kuulostaa yllättävältä.  Pyrimme ottamaan valikoimiimme laadukkaita paikallisia tuotteita. Lähiseudun tuottajilta saapuvat myymäläämme mm. kananmunat, laadukkaat espanjalaiset oliiviöljyt, vuoristohunaja ym.

 

Ewald's on myös tunnettu rannikon parhaasta leivästä. Täysrukiiset reikäleivät, limput, kauraleivät ja pullat paistetaan joka aamu lähileipomossa suomalaisen perinteen mukaisesti.