TUOTTEET 

 

Pohjoismaissa on paljon elintarvikkeita, joille ei löydy vastaavanlaisia tuotteita Espanjasta. Tuotevalikoimamme koostuu pohjoismaisista elintarvikkeista, joista suurin osa on kuluttajille tuttuja jo Suomesta.

 

New Ewald's maahantuo myös pakasteita kaikista Pohjoismaista: valikoimissamme on suomalaisia ja ruotsalaisia marjapakasteita, vihannespakasteita, ruokapakasteita, raakapakasteita leivontaan sekä gluteenittomia tuotteita allergikoille. Eteläisestä sijainnistaan huolimatta New Ewald'sista löytyvät samat sesonkituotteet kuin Suomesta: joulukinkut, pääsiäistuotteet ja kesän grilliherkut ovat meillä myynnissä aivan samaan tapaan kuin suomalaisissa kaupoissa.

 

Lähiruoka on kaupassamme tärkeä asia, vaikka se ehkä saattaakin kuulostaa yllättävältä.Pyrimme ottamaan valikoimiimme laadukkaita paikallisia tuotteita.

 

Meiltä saat ostaa myös tunnetusti rannikon parhaita leipiä. Täysrukiiset reikäleivät, limput, kauraleivät ja pullat paistetaan joka aamu lähileipomossa suomalaisen perinteen mukaisesti.

 

Katso alla olevia kuvia klikkaamalla niitä yksi kerrallaan, jolloin ne avautuvat isoina näytöllesi.

 

.

NON-FOOD -TUOTTEET

 

Elintarvikkeiden lisäksi valikoimiimme kuuluu pohjoismaiset alkoholijuomat kuten kotimaasta tutut hanaviinit, suomalainen klassikko Koskenkorva, akvaviitit, siiderit, lonkerot ja oluet. Tässä tuoteryhmässä hitiksi on noussut Aqva Finlandin vesisuodatin, katso lisää https://www.aqvafinland.fi/