YRITYS 

 

Kotoisan tutuista elintarvikkeista on lupa nauttia - myös Espanjassa! Liikeideamme on tarjota pohjoismaalaisille asiakkaillemme tuttuja tuotteita, ympäristössä, jossa asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja jossa hän viihtyy paremmin kuin suurten markettien tuoteviidakossa. Niin viikkoturisteille kuin talviasukkaillekin.

 

New Ewald'sin elintarvikeliike Fuengirolan Los Bolichesissa on moderni valintamyymälä, joka tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ostosmiljöön. Henkilökohtainen, asiantunteva palvelu ja välitön tunnelma kuuluvat olennaisina osina toimintaamme. Olemmekin pyrkineet luomaan myymäläämme kodikkaan vanhanajan kivijalkakaupan tunnelman, joka tekee liikkeestämme rannikon suomalaisten kohtauspaikan.

 

Syyskuussa 2019 New Ewald's sai uudet omistajat, Tapani Kangasniemen sekä Tiina ja Marko Tammenkosken. Tapsalla, Tiinalla ja Markolla on kaikilla pitkä kauppiasyrittäjätausta Suomesta. Ewald'sin kymmenen vuoden aikana muodostunut tuotevalikoima pohjana toimintaa kehitetään edelleen, ja valikoimaa laajennetaan trendejä seuraten. Ja tietenkin asiakkaiden toiveita kuunnellen.